piątek, 5 grudnia 2025 15:09
Reklama
Przy kawie:

Lubelskie od kuchni

AMARI SPA – Leczymy dotykiem Orientu

AMARI SPA – Leczymy dotykiem Orientu

15.09.2023 13:52
W Lublinie powstaje Viking Point!

W Lublinie powstaje Viking Point!

Już  od 28 sierpnia  mieszkańcy Lublina będą mogli zamawiać pełnowartościowe posiłki i suplementy diety bezpośrednio w Kuchni Vikinga. To gratka dla wszystkich zwolenników cateringu dietetycznego. 25.08.2023 14:10
Borówki - chłodzą i chronią przed upałem

Borówki - chłodzą i chronią przed upałem

14.08.2023 10:46
Pure Beauty - symfonia barw

Pure Beauty - symfonia barw

20.07.2023 11:53    1
Moc Polskich Warzyw: fasolka szparagowa - tradycyjny smak lata w nowej odsłonie 

Moc Polskich Warzyw: fasolka szparagowa - tradycyjny smak lata w nowej odsłonie 

09.07.2023 13:55
Rabarbar powraca do łask – szef kuchni odkrywa potencjał tego składnika 

Rabarbar powraca do łask – szef kuchni odkrywa potencjał tego składnika 

13.06.2023 20:04
Udane grillowanie? Musisz to wiedzieć!

Udane grillowanie? Musisz to wiedzieć!

10.05.2023 09:11
Mistrzowie drugiego planu – sprawdzone sałatki na grilla (i nie tylko

Mistrzowie drugiego planu – sprawdzone sałatki na grilla (i nie tylko

08.05.2023 07:19
Mam tę moc, czyli jak za pomocą diety walczyć z wiosennym przesileniem?

Mam tę moc, czyli jak za pomocą diety walczyć z wiosennym przesileniem?

Zmęczenie, problemy z koncentracją, rozdrażnienie, ból mięśni, a nawet zawroty głowy. Nasz organizm może reagować na zmianę pór roku na różne sposoby. Ciało nadal tkwi w zimowym letargu, podczas gdy umysł, zainspirowany pierwszymi ciepłymi promieniami słońca, już chciałby działać na pełnych obrotach. Przesilenie wiosenne może utrzymywać się nawet przez kilka tygodni, dlatego warto dowiedzieć się, jak poprzez proste zmiany w diecie, znacząco skrócić ten nieprzyjemny czas. 27.04.2023 19:14
Sezon grillowy 2023 – na start!

Sezon grillowy 2023 – na start!

Maj pachnie... grillem. Aromat podsmażanego mięsa, rumieniących się na ogniu warzyw i grillowanych ziół – już za chwilę spędzając czas na świeżym powietrzu będzie można wyczuć znacznie bardziej charakterystyczne nuty. Przydomowe ogródki, tarasy i balkony, a także miejskie parki, czy podmiejskie polany, wypełnią się biesiadnym gwarem. Od wielu lat „majówka”, czyli pierwsze dni maja, są wolne od pracy. To symboliczna data oficjalnego rozpoczęcia sezonu grillowego. Co w tym roku zaserwować, by pozytywnie zaskoczyć zaproszonych gości? Podpowiadamy. 26.04.2023 09:29